Resultaten voor fotocursus groningen

fotocursus groningen
Workshop / cursus Fotografie Groningen Natuurlijkefoto.nl.
Tip: Schrijf je in op de fotografie nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe data van deze fotografie workshop. Wanneer je in het bezit bent van een fotografie cadeaubon kun je deze hier verzilveren. Haal meer uit je camera en bestel nu de workshop / cursus fotografie Groningen in onze webshop. Data Workshop Groningen.:
cursus fotografie groningen
Overzicht fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
Cookie instellingen opslaan. Wij plaatsen verschillende cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. De analytische gegevens zijn volledig geanonimiseerd en niet te herleiden naar IP adressen of personen.
merk horloges heren
Untitled Document.
SEO Consult
Fotocursus PKN Anloo Zuidlaren.
Met deze fotocursus zal ik je proberen op weg te helpen om mooie, creatieve of aangrijpende fotos te maken. De fotocursus bestaat uit drie avonden. De eerste avond is op 29 mei om 20.00 uur in de Zijbeuk. De volgende avonden zijn 12 en 27 juni.
rijschool
Fotografie Cursus Groningen 1-daagse workshop.
Fotocursus Groningen Eendaagse workshop. Theorie en praktijk worden tijdens deze dag met elkaar afgewisseld dus je gaat ook echt aan de slag. Programma fotografie cursus Groningen. Ochtend: In de ochtend gaan we het eerst hebben over de verschillende standen van de autofocus.
touchscreen
112Groningen Photoworks Fotografie Cursus Leer fotograferen als een Pro.
Photoworks Fotografie Cursus Leer fotograferen als een Pro. Groningen De cursus die Photoworks organiseert is uniek in zijn soort. Geen online of schriftelijke cursus, wij kiezen voor een persoonlijke benadering waar wij letterlijk naast de fotograaf staan. Met verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf.
beste datingsite
Scherptediepte uitgelegd Fotografie Workshops en Fotocursus Groningen Beeldaspect ruimte Pinterest Werkplaats en Fotografie. Facebook.
Scherptediepte uitgelegd Fotografie Workshops en Fotocursus Groningen. Hier is gespeeld met de foto! Inspiratie voor in de studio, nu moet het lukken om een vette foto te maken. Huur de studio vandaag nog of wordt fan van onze facebook pagina voor anderen honderden voorbeelden op www.facebook.com/fotostudio76.nl.
Kunstgroep Noord.
Deze Zomerweek Fotografie is een unieke mogelijkheid om intensief en praktijkgericht met fotografie bezig te zijn. Onder begeleiding en met opdrachten op zak wordt op locaties in Groningen en Drenthe veel praktische ervaring opgedaan. Deelnemers bezoeken elke dag een andere locatie met een ander.
Cultureel Studentencentrum Usva: Cursusaanbod per categorie.
Basiscursus fotografie / Basic course photography-RUG Tekenen en Schilderen / Drawing and Painting-RUG Yoga and Meditation-RUG. Schrijven en Spreken / Writing and Speaking. Creatief schrijven NL Creative Writing ENG Public Speaking. Ma-vrij: 900: 2300.: Ma-vrij: 900: 1630.: Cultureel Studenten Centrum Usva. 9711 JA Groningen.
Fotocursussen in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Dit is Norg.
Max Werkman komt met een fotocursus met veel tips en trucs. In 7 lessen leer je de techniek, het beheersen van je camera en het gebruik van beeldtaal. Hiervoor krijg je leuke opdrachten mee naar huis. In september gaan de cursussen van start in Assen, Emmen, drachten, Groningen, Veendam, en Zwolle.

Contacteer ons